Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 20:58

Ενταση στο Ειδικό Δικαστήριο: Η κατάθεση Λοβέρδου και η αναφορά σε δόλο της Τουλουπάκη

Γράφτηκε από την
Ενταση στο Ειδικό Δικαστήριο: Η κατάθεση Λοβέρδου και η αναφορά σε δόλο της Τουλουπάκη

Ένταση επικράτησε στο Ειδικό Δικαστήριο, με αφορμή την κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου για τον πρώην υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη.

Ένταση στο Ειδικό Δικαστήριο, με αφορμή την κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου. Οι ερωτήσεις της υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και οι απαντήσεις του μάρτυρα ανέβασαν τους τόνους.

Ειδικότερα, οι επίμονες ερωτήσεις της υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο ανέβασαν την ένταση ακόμη και μεταξύ των συνηγόρων του πρώην υπουργού και της Ελένης Τουλουπάκη. Αφορμή ηταν η αναφορά του κ. Λοβέρδου σε δόλο της κ. Τουλουπάκη να μην αποστείλει στη Βουλή αμελλητί το φάκελο για τη μη τιμολόγηση φαρμάκων το 2015. Μετά δε και τη φράση του μάρτυρα πως με τις ερωτήσεις αυτές ενοχοποιείται η Ελένη Τουλουπάκη, τα αίματα άναψαν μεταξύ των συνηγόρων και η ηρεμία επανήλθε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Όσοιν αφορά το ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε πως στη Βουλή μπορεί να πει ότι είναι πίσω από όλα, όμως εδώ είναι Ειδικό Δικαστήριο κι όχι Βουλή και δεν μπορεί να το πει. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου που συνυπέγραψε τις επίμαχες αναφορές του ΚΙΝΑΛ, κατέθεσε πως δεν είναι σε θέση να μιλήσει για δόλο της κ. Τουλουπάκη.

Πηγή: etnews.gr


NEWSLETTER