Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 13:15

Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Πολυαναμενόμενες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.

Οι σινεφίλ θα έχουν την επιλογή να διαλέξουν ανάμεσα στο «Transformers: Rise of the Beasts», μια ταινία που εμπνέεται από το αγαπημένο Beast Wars storyline των ‘90s, αποτελώντας το πρώτο μέρος μιας νέας τριλογίας, καθώς και στην ταινία δράσης «Kandahar: Σημείο Διαφυγής» της Open Road Films, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέραρντ Μπάτλερ.

To πρόγραμμα συμπληρώνεται με την παιδική πρόταση «Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν» και την ταινία «Η Μικρή Γοργόνα», μία από τις καλύτερες live-action μεταφορές της Disney.

-"Transformers: Rise of the Beasts", περιπέτεια, 117'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=u9TJK533H3U}

Επιστρέφοντας στη δράση και στο παγκόσμιο φαινόμενο που έχει κατακτήσει το κοινό, η ταινία Transformers: Rise of the Beasts μεταφέρει τους θεατές στη δεκαετία του 1990 για μία νέα περιπέτεια με τα Autobots και συστήνει ένα νέο είδος Transformers - τα Maximals – ως συμμάχους τους στη μάχη για τη γη.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ. Πρωταγωνιστούν: Άντονι Ράμος, Ντομινίκ Φίσμπακ, Πίτερ Κάλεν, Ρον Πέρλμαν, Μισέλ Γιο.

Προβολές: Παρασκευή 9.30 μ.μ., Σάββατο 9.30 μ.μ., Κυριακή 9.30 μ.μ., Δευτέρα 9.30 μ.μ., Τρίτη 9.30 μ.μ., Τετάρτη 9.30 μ.μ..

-"Kandahar: Σημείο Διαφυγής", περιπέτεια, 120'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Ra7nn2WCVjE}

Όταν η ταυτότητα ενός πράκτορα της CIA αποκαλύπτεται μαζί με την μυστική του αποστολή, θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να δραπετεύσει προτού τον εντοπίσουν οι ειδικές δυνάμεις του Αφγανιστάν. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του διερμηνέα του, ο οποίος μπορεί να έχασε τον γιο του από τους Ταλιμπάν, αλλά κατηγορεί τις δυτικές δυνάμεις για τη συνέχιση του αιματοκυλίσματος.

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο. Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, ΝέιβιντΝέγκαμπαν, Αλί Φαζάλ, ΜπαχαντόρΦολάντι, ΤράβιςΦίμελ, ΝίναΤουσάντ-Γουάιτ.

Προβολές: Παρασκευή 9.45 μ.μ., Σάββατο 9.45 μ.μ., Κυριακή 9.45 μ.μ..

-"Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν", κινούμενα σχέδια, 40', μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=orVftywGpEk}

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

Σκηνοθεσία: Ιοακίμ Ντος Σάντος, Κεμπ Πάουερς, Τζάστιν Κ. Τόμσον. Πρωταγωνιστούν: Σαμάικ Μουρ, Χέιλι Στάινφελντ, Τζέικ Μ. Τζόνσον, Ίσα Ρέι, Ντάνιελ Καλούγια, Τζέισον Σουόρτσμαν, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Λόρεν Βέλεζ, Γκρέτα Λι, Ρέιτσελ Ντρατς, Γιόρμα Τακόνε, Σέι Γουίγκαμ, Όσκαρ Άιζακ.

Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ., Σάββατο 18.45 μ.μ.*, 9.15 μ.μ., Κυριακή 18.45 μ.μ.*, 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ.. (με αστερίσκο οι μεταγλωττισμένες προβολές).

-“Η Μικρή Γοργόνα”, οικογενειακή, 135', μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=f1PN8lMFNrI&t=23s}

Η Μικρή Γοργόνα είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του Βασιλιά Τρίτωνα και η πιο τολμηρή, η Άριελ λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον γεμάτο ζωντάνια Πρίγκιπα Έρικ. Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας Ούρσουλα, η οποία της δίνει μια ευκαιρία να δει πως είναι η ζωή στη στεριά, αλλά τελικά βάζει τη ζωή της – και το στέμμα του πατέρα της – σε κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ. Πρωταγωνιστούν: Χέιλ Μπέιλι, Τζόνα Χάουερ-Κινγ, Νταβίντ Ντιγκς, Οκουαφίνα, Μελίσα ΜακΚάρθι, Χαβιέρ Μπαρδέμ. Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Μαρίνα Σάττι, Δημήτρης Καπουράνης, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Φώτης Πετρίδης, Ιφιγένεια Στάικου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Θάνος Λέκκας, Ηλίας Ρέλλας, Άντρια Ράπτη.

Προβολές: Σάββατο 6.30 μ.μ.*, Κυριακή 6.30 μ.μ. *, Δευτέρα 9 μ.μ., Τρίτη 9 μ.μ., Τετάρτη 9 μ.μ. (με αστερίσκο οι μεταγλωττισμένες προβολές).


NEWSLETTER