Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 17:24

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Τζένιφερ Λόρενς

Γράφτηκε από την
Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Τζένιφερ Λόρενς

Η Τζένιφερ Λόρενς αφού ολοκλήρωσε το κινηματογραφικό έπος «Αγώνες Πείνας – Επανάσταση – Μέρος 2», ετοιμάζει τα νέα της σχέδια που είναι και πιο φιλόδοξα, αφού αποφάσισε πλέον να ακολουθήσει το δρόμο πολλών συναδέλφων της και να σκηνοθετήσει.

Στο τελευταίο τεύχος του Entertainment Weekly, είπε ότι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για να σκηνοθετήσει την ταινία με τίτλο "Project Delirium".

Αυτή θα είναι, φυσικά, η πρώτη της φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, αλλά δήλωσε στο περιοδικό ότι πρόκειται για κάτι που το σκέφτονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να σκηνοθετήσω, όπως μου αρέσει πολύ και να παίζω. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι αυτό, γιατί απλώς θα προτιμούσα να το κάνω πρώτα», τόνισε.

Βέβαια, η ίδια δήλωσε ότι θα προτιμούσε η πρώτης ταινία ως σκηνοθέτις να είναι κωμωδία, αφού η ταινία "Project Delirium" είναι ένα δράμα που βασίζεται σε ένα άρθρο των New Yorker. «Είναι βασισμένο σε ένα άρθρο σχετικά με τον ψυχολογικό πόλεμο στη δεκαετία του '60, ως ένα πείραμα που πήγε τρομερά λάθος», πρόσθεσε η Λόρενς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER