Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 21:00

Ευταξόπουλος και Γιαννόπουλος στη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι" (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ευταξόπουλος και Γιαννόπουλος  στη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι" (Βίντεο)

Η νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ "Κάνε ότι κοιμάσαι", με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο και συμπρωταγωνιστές του τους Μεσσήνιους Βασίλη Ευταξόπουλο και Τάσο Γιαννόπουλο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ.

Με ιδιαίτερα αναπτυγμένο το στοιχείο του κοινωνικού νουάρ, η νέα σειρά μυθοπλασίας υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών και τα υποβλητικά γυρίσματά της. Η σειρά αναδεικνύει το θάρρος της νέας γενιάς, την πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζωής, αλλά και την εσωτερική δύναμη εκείνων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ανθρώπινο πρόσωπο μιας πόλης που αλλάζει.

Ενθουσιασμό έδειξαν οι χρήστες του Twitter, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της πρεμιέρας της νέας σειράς, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για μια αξιόλογη προσπάθεια της ΕΡΤ. Μάλιστα, το σχετικό hashtag #kaneotikoimasai έγινε πρώτο trend στην πλατφόρμα.

Οι ρόλοι των δύο Μεσσήνιων ηθοποιών είναι οι εξής: Ηλίας Βανδώρος (Τάσος Γιαννόπουλος): Τοκογλύφος, βρίσκεται παντού χωμένος και η πραγματική του προστασία είναι ότι δουλεύει “καρφί” για την Αστυνομία. Στέλιος Κάσδαγλης (Βασίλης Ευταξόπουλος): Λυκειάρχης, φίλος του Νικόλα, γλυκός, πράος, φιλοσοφημένος, ο άνθρωπος που προσπαθεί πάντα να προστατέψει τον φίλο του Νικόλα.

 


NEWSLETTER