Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 11:41

Το μυθιστόρημα «Book Lovers» μεταφέρεται στον κινηματογράφο

Γράφτηκε από την
Το μυθιστόρημα «Book Lovers» μεταφέρεται στον κινηματογράφο

Το μπεστ σέλερ μυθιστόρημα «Book Lovers» (Άνθρωποι που Αγαπούν τα Βιβλία) της Έμιλι Χένρι θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

Τα δικαιώματα για τη διασκευή του βιβλίου σε κινηματογραφική ταινία που θα είναι ανατρεπτική ρομαντική κομεντί αποκτήθηκαν από την Tango, εταιρεία που χρηματοδοτεί και αναπτύσσει παραγωγές για τον κινηματογράφου και την τηλεόραση.

Η Σάρα Χέιγουορντ φέρεται να αναλαμβάνει τη συγγραφή του σεναρίου, σύμφωνα με το Variety.

«Η Έμιλι είναι μια κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο των ρομαντικών κομεντί και αισθανόμαστε τόσο τυχεροί που μεταφέρουμε στην οθόνη μια ιστορία που έχει ήδη ενθουσιάσει τόσους πολλούς αναγνώστες» δήλωσε η Λία Μπούμαν, επικεφαλής της Tango, σύμφωνα με το Variety.

Στο μυθιστόρημα βασικοί χαρακτήρες είναι η Νόρα Στίβενς, λογοτεχνική πράκτορας η οποία, πεπεισμένη από την αδερφή της να περάσει διακοπές τον Αύγουστο στο Σάνσαϊν Φολς στη Βόρεια Καρολίνα, συναντά τον Τσάρλι Λάστρα βιβλιομανή, φιλόδοξο και ιδιόρρυθμο επιμελητή βιβλίων.

Το «Book Lovers» εκδόθηκε το 2022 από τον Berkley, του Penguin Random House και έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα στις ΗΠΑ.

«Είμαι εκστασιασμένη που συνεργάζομαι με τη Σάρα και την Tango για να δώσουμε πνοή στο «Book Lovers». Η μεγαλύτερη ελπίδα μου για αυτό το έργο ήταν πάντα να βρω ένα σπίτι για αυτό μεταξύ ανθρώπων που όχι μόνο αγαπούν, σέβονται και κατανοούν το είδος της ρομαντικής κωμωδίας, αλλά έχουν επίσης την ίδια αγάπη και σεβασμό για το κοινό του» ανέφερε η συγγραφέας.

ΑΠΕ


NEWSLETTER