Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 15:13

Σεμινάριο Digital Marketing στη Βαμβακού

Γράφτηκε από την

Σεμινάριο digital marketing θα γίνει στο “V.Lab” (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) στη Βαμβακού, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό ίδρυμα IST College.

Αυτό θα γίνει τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο με 9 δια ζώσης και εξ αποστάσεως διαλέξεις, για όσους επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο ή να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Το σεμινάριο αυτό έχει στόχο να προσφέρει γνώσεις βασισμένες στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς που θα διευκολύνουν την επίτευξη των επαγγελματικών και επιχειρηματικών στόχων των συμμετεχόντων.

Η εκπαίδευση είναι διάρκειας 36 ωρών και ενδεικτικά οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν θα είναι: SEO, Google Analytics, Google Ads, Social Διαφημίσεις και Εmail marketing. Δύο από τις εννέα συνολικά διαλέξεις θα γίνουν δια ζώσης στον χώρο του τεχνολογικού κέντρου “V.Lab”, στη Βαμβακού, ενώ οι υπόλοιπες θα γίνουν διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα του IST College (4schools). Μετά το τέλος της εκπαίδευσης και την παρουσίαση του κάθε ομαδικού project, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη σφραγίδα του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Εισηγήτρια θα είναι η Λουκία Σαματά, καθηγήτρια του IST College. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 20 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή είναι 10 ευρώ/διάλεξη. Για πληροφορίες: www.vamvakourevival.org.