Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2012 19:47

Οι κλέφτες με τις… μαξιλαροθήκες μπουκάρουν σε σπίτια της Καλαμάτας και της Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Οι κλέφτες με τις… μαξιλαροθήκες μπουκάρουν σε σπίτια της Καλαμάτας και της Μεσσήνης

Την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης και της Καλαμάτας έχουν αναστατώσει οι κλέφτες με τις… μαξιλαροθήκες που εδώ και 2 - 3 μήνες περίπου φέρονται να έχουν μπουκάρει σε πάνω από 30 - 40 σπίτια. Οι κλέφτες, που κάνουν τα σπίτια άνω - κάτω ψάχνοντας για χρήματα και χρυσαφικά, βάζουν τα κλοπιμαία σε μαξιλαροθήκες που αρπάζουν από τα κρεβάτια των θυμάτων τους, προφανώς για να κάνουν πιο εύκολη τη μεταφορά.
Σύμφωνα με πολίτες, οι εν λόγω κλέφτες -πιθανότατα δύο- έχουν "χτυπήσει" τις τελευταίες εβδομάδες σε σπίτια στην Καλαμάτα, στη Μεσσήνη και περιφερειακά των δύο πόλεων, ενώ θύματα επισημαίνουν τη μεθοδικότητά τους, αφού όπως λένε, οι δράστες πιθανότατα παρακολουθούν το στόχο τους για να γνωρίζουν πότε θα "χτυπήσουν".
Να θυμίσουμε πως μια από τις τελευταίες τους επιδρομές σημειώθηκε στη Μεσσήνη την περασμένη Πέμπτη, οπότε μπούκαραν το απόγευμα σε 3 τουλάχιστον σπίτια προκαλώντας ακόμα και ζημιές στα εξωτερικά κι εσωτερικά κουφώματα, τα οποία… ξήλωσαν με λοστό, αφαιρώντας ακόμα και σιδεριές.
Σύμφωνα με θύματα, η Αστυνομία πέρα από τις καταθέσεις τους έχει στα χέρια της και ευρήματα που έχει συλλέξει η Σήμανση και τα οποία εξετάζονται.


NEWSLETTER