Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012 19:33

Πέντε Πακιστανοί στη Νέα Κίο εξέδιδαν ανήλικη Ρουμάνα

Γράφτηκε από την

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματέμπορων στην Αργολίδα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργους. Συνελήφθησαν χθες (9-1-2012) το πρωί, στην Νέα Κίο Αργολίδας, πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28, 29, 21, 25 και 24 ετών αντίστοιχα, για αρπαγή και σωματεμπορία  κατά συναυτουργία, ενώ ο 28χρονος και ο 29χρονος κατηγορούνται επιπλέον, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι σε σπίτι όπου διαμένουν οι ανωτέρω αλλοδαποί, κρατούν παρά την θέλησή της, με την χρήση βίας και απειλής, μία 17χρονη ανήλικη αλλοδαπή, υπήκοο Ρουμανίας και την εκδίδουν έναντι τιμήματος σε ομοεθνείς τους, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι τους, όπου βρέθηκε η ανήλικη κλειδωμένη σε δωμάτιο.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, την (06-01-2012), ο 28χρονος και ο 29χρονος, είχαν μεταφέρει την 17χρονη στο σπίτι τους, στην Νέα Κίο Αργολίδας, από την Κορινθία. Στη συνέχεια με την χρήση βίας και απειλών την εξανάγκαζαν σε ερωτικές πράξεις  μαζί τους και παράλληλα την εξέδιδαν και σε άλλους ομοεθνείς τους, έναντι αγνώστου τιμήματος.
Από την ΑΔ Αργολίδας



NEWSLETTER