Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 20:58

Εξαπάτησαν 71χρονη και της πήραν 1.500 ευρώ στο χωριό Ροδιά Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Εξαπάτησαν 71χρονη και της πήραν 1.500 ευρώ στο χωριό Ροδιά Κυπαρισσίας

Θύμα απάτης δύο αετονύχηδων έπεσε χθες 71χρονη γυναίκα από το χωριό Ροδιά στην Κυπαρισσία. Οι απατεώνες που εμφανίστηκαν ως γνωστοί του γιου της ο οποίος έχει ανάγκη από χρήματα για να μην του πάρουν το σπίτι, κατάφεραν να την οδηγήσουν στην τράπεζα από όπου σήκωσε 1.500 ευρώ, τους τα έδωσε και αυτοί εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άγνωστοι ηλικίας κάτω των 50 ετών, βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα στο ορεινό χωριό Ροδιά της Δημοτικής Κοινότητας Τριπύλας και παρουσιάστηκαν ως φίλοι και γνωστοί του γιου της, αναφέροντας ακριβή στοιχεία για αυτόν -όπως το όνομά του αλλά και πού μένει. Της είπαν ότι για το σπίτι που έχει, χρωστά 1.500 ευρώ τα οποία και πρέπει να δώσει για να μη του το πάρουν, ενώ την έπεισαν ότι αυτός τους είχε στείλει για να την πάνε στην τράπεζα να τους δώσει τα χρήματα.
Στη συνέχεια την πήραν με το αυτοκίνητό τους, ένα ΙΧ μαύρου χρώματος, και έφτασαν στην Κυπαρισσία, στην Αγροτική Τράπεζα περίπου στις 2 το μεσημέρι έξω από την οποία την άφησαν. Οταν η ηλικιωμένη έβγαλε τα χρήματα από το λογαριασμό της, τους βρήκε έξω από την τράπεζα και τους έδωσε τα χρήματα τα οποία άρπαξαν και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.
Δεν πέρασε πολλή ώρα για να αντιληφθεί η ηλικιωμένη ότι είχε πέσει θύμα απάτης καταγγέλλοντας το συμβάν στην Αστυνομία.


NEWSLETTER