Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 16:02

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στη Μεσσηνία και ήρθαν τα πρώτα πρόστιμα (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Συνεχίζονται οι έλεγχοι στη Μεσσηνία και ήρθαν τα πρώτα πρόστιμα (φωτογραφίες)

Μετά την... περίοδο χάριτος την πρώτη ημέρα και την ενημέρωση στο κοινό για τα απαραίτητα έγγραφα, που πρέπει να έχει για την κυκλοφορία του, η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει και σήμερα τους ελέγχους στη Μεσσηνία, ενώ "κόπηκαν" και τα πρώτα πρόστιμα των 150 ευρώ.

Μπλόκα στήνονται σε διάφορα σημεία της Μεσσηνίας εντός και εκτός πόλεων.

Στην Τριφυλία

Μετά τις συστάσεις ήρθαν και τα πρώτα πρόστιμα στην Τριφυλία σε όσους κυκλοφορούσαν σήμερα χωρίς να έχουν τα προβλεπόμενα έγγραφα μαζί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά και Γαργαλιάνους "έπεσαν" 15 περίπου πρόστιμα από την Αστυνομία σε διάφορους ελέγχους που διενεργήθηκαν.

Μάλιστα τα πρόστιμα δεν ήταν μόνο σε οδηγούς αυτοκινήτων που κινούνταν άσκοπα αλλά και σε πεζούς, καθώς οι έλεγχοι πέρα από το οχήματα γίνονται και σε πεζούς. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι σε αρκετές περιπτώσεις τα έγγραφα χρειάζονταν καλύτερη συμπλήρωση και σε αυτές τις περιπτώσεις οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις. Πάντως τις επόμενες ημέρες οι έλεγχοι να είναι αυστηρότεροι για αυτό οι μετακινήσεις πρέπει να γίνονται μόνο όταν είναι απαραίτητες και συντρέχουν πραγματικοί λόγοι.


NEWSLETTER