Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 08:29

Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι: 11 νέες παραβάσεις στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι: 11 νέες παραβάσεις στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας στη Μεσσηνία

 

Σαρωτικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων αναμένεται να υπάρξουν από σήμερα, όπως τόνισε χθες στην απογευματινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Χθες πάντως στη Μεσσηνία, έως και τις 2 το μεσημέρι, είχαν καταγραφεί 11 νέες παραβάσεις (και ισάριθμα πρόστιμα) σε πολίτες οι οποίοι είτε δεν είχαν μαζί τους την κατάλληλη βεβαίωση μετακίνησης (ή SMS έγκρισης από το 13033) είτε οι εγκρίσεις αυτές δεν πληρούσαν τα κριτήρια. Την Τετάρτη βεβαιώθηκαν σε όλη τη Μεσσηνία συνολικά 31 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Είναι σημαντικό πάντως να ξέρουμε όλοι οι πολίτες ότι πρέπει να υπάρχει χρονική και γεωγραφική εγγύτητα, ανάλογα με το αίτημα μετακίνησης το οποίο έχουμε υποβάλει ή τη βεβαίωση που έχουμε μαζί.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται από την ΕΛΑΣ οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα και στο πλαίσιο αυτό προχθές Τετάρτη 25 Μαρτίου, συνολικά στην Πελοπόννησο βεβαιώθηκαν για άσκοπες μετακινήσεις 76 παραβάσεις, σε σύνολο 1.155 παραβάσεων σε όλη την επικράτεια, ενώ επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.


NEWSLETTER