Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 15:33

Παράδειγμα προς μίμηση από 12χρονο στην Κυπαρισσία: Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 455 ευρώ!

Γράφτηκε από την
Παράδειγμα προς μίμηση από 12χρονο στην Κυπαρισσία: Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 455 ευρώ!

Μάθημα ζωής έδωσε σήμερά ο 12χρονος Δημήτρης Σαλιγκαριάς, που βρήκε πορτοφόλι και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Το πορτοφόλι, που περιείχε το ποσό των 455 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και δίπλωμα οδήγησης, βρέθηκε στην περιοχή Κόντρα της Κυπαρισσίας. Ο 12χρονος, απευθύνθηκε άμεσα στην μητέρα του, ζητώντας της να το παραδώσουν στην Αστυνομία, όπως και έγινε.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τριφυλίας κινήθηκαν άμεσα και με βάση τα στοιχεία, που υπήρχαν στο πορτοφόλι εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του.

Πρόκειται για Βρετανό, που βρίσκεται με την οικογένεια του στην Κυπαρισσία για διακοπές, ο οποίος μάλιστα ευχαρίστησε εγκάρδια τον 12χρονο Δημήτρη για την αξιέπαινη πράξη του.

Η μητέρα του νεαρού, Τζένη Αλτάνη, που τον συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα τόνισε, ότι ο γιός της από την πρώτη στιγμή, που βρήκε το πορτοφόλι δεν σκέφτηκε, ούτε στιγμή να το κρατήσει και ήθελε άμεσα να το παραδώσουν στην Αστυνομία για να βρεθεί το συντομότερο ο ιδιοκτήτης το, όπως και έγινε.

* Στη φωτογραφία ο 12χρονος Δημήτρης Σαλιγκαριάς (με την μπλέ μπλούζα) μαζί με την μητέρα του και την οικογένεια του Βρετανού τουρίστα


NEWSLETTER