Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 08:30

14χρονη στα Φιλιατρά: Της έδιναν χασίς και μετά την εξέδιδαν

14χρονη στα Φιλιατρά: Της έδιναν χασίς και μετά την εξέδιδαν

 

Σοκαριστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τι συνέβαινε στα Φιλιατρά, όπου μία 19χρονη μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της βουλγαρικής καταγωγής κατηγορούνται ότι εξέδιδαν έναντι αμοιβής την 14χρονη αδελφή της πρώτης.

Οι πληροφορίες θέλουν αυτό να γινόταν κατ’ εξακολούθηση το τελευταίο διάστημα και η ανήλικη να εξωθούνταν σε σεξουαλικές πράξεις με αλλοδαπούς σε πολλαπλά ραντεβού που έκλειναν οι δύο κατηγορούμενοι. Μάλιστα όλα αυτά όπως φαίνεται, γίνονταν και με τη χρήση χασίς  που χορηγούσαν στην ανήλικη -κάτι το οποίο αναμένεται να δείξει και η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς έχουν ληφθεί δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης φαίνεται να επιβεβαιώνει τις σεξουαλικές επαφές χωρίς όμως ίχνη βιασμού.

Όσον αφορά τους δύο κατηγορούμενους, αύριο στις 11 το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας Κυπαρισσίας, καθώς προχθές ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν. Επίσης ζήτησαν να τους οριστεί δικηγόρος αφού οι ίδιοι δεν είχαν κι έτσι χθες ορίστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για να τους εκπροσωπήσει η δικηγόρος Δήμητρα Χριστοδούλου.

Να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί είναι βαρύτατες και αφορούν την εμπορία ανθρώπων ανήλικων, μαστροπεία ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οργάνωση συμμορίας, διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ έχει απαγγελθεί δίωξη και κατά αγνώστων για γενετήσια πράξη με ανήλικο.

Την 19χρονη και τον σύντροφό της τους κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ο ίδιος ο πατέρας των δύο κοριτσιών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας προς κάθε κατεύθυνση και ειδικά για την εμπλοκή και άλλων ατόμων στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Κ.Μπ.