Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 12:28

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τρίπολη και Λεβίδι για την Ολυμπιακή Φλόγα

Γράφτηκε από την
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τρίπολη και Λεβίδι για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση της διέλευσης των λαμπαδηδρόμων, που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας στην Τρίπολη και το Λεβίδι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

 

Ειδικότερα αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων (πλην αυτών που θα συνοδεύουν την Ολυμπιακή φλόγα – αυτοκινητοπομπή) στην Τρίπολη και το Λεβίδι, την Κυριακή (29-9-2013), ως ακολούθως:

  • Στην Τρίπολη, κατά τις ώρες 17:30 – 18:15, στις ακόλουθες οδούς : Ναυπλίου, Ελ. Βενιζέλου, Πλ. Κολοκοτρώνη (σημεία διέλευσης λαμπαδηδρόμων), Γεωργίου Α΄, Πλ. Αγίου Βασιλείου (σημεία διέλευσης λαμπαδηδρόμων), Τάσσου Σεχιώτη, Πλατεία Άρεως

  • Επίσης στην Τρίπολη, κατά τις ώρες 18.15 – 19.15 στις ακόλουθες οδούς: Αγίου Κωνσταντίνου (από Πλ. Άρεως μέχρι τη συμβολή της με την Παπαρηγοπούλου), Παπαρηγοπούλου (από Αγίου Κωνσταντίνου, μέχρι τη συμβολή της με την Καλαβρύτων), Καλαβρύτων (μέχρι το ύψος του καταστήματος ΜΠΟΥΡΤΣΟΥΚΛΗ)

  • Στο Λεβίδι, κατά τις ώρες 19.00 – 19.15, στις ακόλουθες οδούς: Σημείο επί της Ε.Ο. Τρίπολης -  Πύργου στην είσοδο του Λεβιδίου όπου ευρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, Πλατεία Λεβιδίου, σημείο επί της Ε.Ο. Τρίπολης Πύργου στην έξοδο του Λεβιδίου όπου ευρίσκεται η πινακίδα οδικής κυκλοφορίας «Λεβίδι-τέλος»

 Επίσης απαγορεύεται τη στάθμευση των οχημάτων (πλην αυτών που συνοδεύουν την Ολυμπιακή φλόγα – αυτοκινητοπομπή) στην Τρίπολη και το Λεβίδι, την Κυριακή (29-9-2013), ως ακολούθως:

  • Στην Τρίπολη, κατά τις ώρες από 16.30 – 19.00, στις οδούς, που αναφέρονται παραπάνω, όπου θα διέλθει η λαμπαδηδρομία και η αυτοκινητοπομπή.

  • Στο Λεβίδι, κατά τις ώρες 19.00 -19.15, στις οδούς, που αναφέρονται παραπάνω, όπου θα διέλθει η λαμπαδηδρομία και η αυτοκινητοπομπή.

 


NEWSLETTER