Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 12:04

Καλαμάτα: Καταγγελία για επίθεση πολίτη σε δημοτικό αστυνομικό

Καλαμάτα: Καταγγελία για επίθεση πολίτη σε δημοτικό αστυνομικό

 

Πολίτης επιτέθηκε σε δημοτικό αστυνομικό της Καλαμάτας μετά την κλήση που του έκοψε, σύμφωνα με καταγγελία και ανακοίνωση από το Πανελλήνιο Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών.

Με βάση την ανακοίνωση του σωματείου, πολίτης μετά από παράβαση που του βεβαιώθηκε,  προσήλθε στην υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμάτας, αναζητώντας με άγριες διαθέσεις τον δημοτικό αστυνομικό που του βεβαίωσε την παράβαση, απειλώντας κι εξυβρίζοντάς τον για αρκετή ώρα.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ζήτησαν συνδρομή από την Ελληνική Αστυνομία και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της, ο πολίτης τράπηκε σε φυγή.

“Συντάχθηκε αναφορά του συμβάντος από τους δημοτικούς αστυνομικούς, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα”, αναφέρει το Πανελλήνιο Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών και προσθέτει: “Οι συνάδελφοι έπραξαν όπως ορίζει η υπηρεσιακή τους ιδιότητα, μην επιτρέποντας σε κανένα να σπιλώνει την ακεραιότητα της υπηρεσίας και την αξιοπρέπεια του χαρακτήρα τους. Το Σωματείο βρίσκεται στο πλευρό τους παρέχοντας οποιαδήποτε στήριξη χρειαστούν”.