Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 20:35

19 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

19 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου στη Μεσσηνία, με απολογισμό 19 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Συνολικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έγιναν έλεγχοι σε 926 άτομα, εκ των οποίων 754 ήταν ημεδαποί και 172 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 676 οχήματα και βεβαιώθηκαν 200 παραβάσεις.

Επιπλέον, προσήχθησαν 83 άτομα, από τα οποία 59 ήταν ημεδαποί και 24 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 42 άτομα.

Στη Μεσσηνία ειδικότερα συνελήφθησαν:

- Ενας 51χρονος, ένας 67χρονος στην Καλαμάτα και ένας 68χρονος στη Μεσσήνη γιατί δεν είχαν προχωρήσει σε ανανέωση κατοχής άδειας του κυνηγετικού όπλου.
- Δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
- Ενας 16χρονος στα Ακοβίτικα χωρίς δίπλωμα οδήγησης, ενώ δεν είχε εκδώσει και αστυνομική ταυτότητα, καθώς και ο 50χρονος πατέρας του για παραμέληση ανηλίκου.
- Ενας 32χρονος στην Καλαμάτα δίχως αστυνομική ταυτότητα.
- Ενας 16χρονος Γερμανός στην Κυπαρισσία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και η 46χρονη μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου.
- Εννέα άτομα, εκ των οποίων 6 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
- Ενας αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Κ.Ηλ.