Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 16:02

Καλαμάτα: Στα "μαλακά" ο "στρατολόγος"και ο "εισπράκτορας", που εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Στα "μαλακά" ο "στρατολόγος"και ο "εισπράκτορας", που εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή ο "εισπράκτορας" και σε 1 χρόνο φυλάκιση με αναστολή ο "στρατολόγος" καταδικάστηκαν στο Αυτόφωρο οι δύο Βούλγαροι της ομάδας απατεώνων, που έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας Καλαμάτας την περασμένη Κυριακή. 

Πρόκειται για τους γνωστούς απατεώνες, που βάζουν στο στόχαστρο ηλικιωμένους από τους οποίους επιχειρούν να αποσπάσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ, τρομοκρατώντας τους τηλεφωνικά πως το παιδί τους έχει προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα μικρό παιδί και κρατείται στην Αστυνομία, ισχυριζόμενοι πως χρειάζονται χρήματα για να γλιτώσει τη φυλακή. 

Θυμίζουμε ότι ο ένας, ο 31χρονος, πιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής επ' αυτοφώρω στην Καλαμάτα, όταν πήγε για να εισπράξει 5.000 ευρώ από το δήθεν θύμα του, χωρίς βέβαια να ξέρει πως τον περίμεναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας. Ο άλλος, ο 38χρονος, συνελήφθη το ίδιο βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Μολάων και είναι ο άνθρωπος ο οποίος στρατολογούσε τους "εισπράκτορες" για λογαριασμό των αφεντικών στη Βουλγαρία. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER