Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 16:18

Μεσσηνία: Προφυλακίστηκε ο 53χρονος για το αυτοσχέδιο φυτώριο χασίς

Γράφτηκε από την

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες από την ανακρίτρια και την εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 53χρονος αγρότης ο οποίος, σε αυτοσχέδιο φυτώριο, μέσα σε στάβλο ιδιοκτησίας του στον οικισμό Αγία Κυριακή Τριφυλίας, καλλιεργούσε 157 φιντάνια χασίς.

Επίσης, στο στάβλο του και στην αποθήκη της αγροικίας του, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας βρήκαν την περασμένη Τρίτη και κατάσχεσαν περισσότερα από 10 κιλά χασίς. Εκτός από την καλλιέργεια χασίς, κατηγορήθηκε και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, καθώς φέρεται να συσκεύαζε και να πωλούσε λαθραίο καπνό.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΧΑΣΙΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας, ο 35χρονος που συνελήφθη την Τρίτη στα Φιλιατρά για διακίνηση χασίς. Στη διάρκεια έρευνας που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς βάρους 85,46 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται από τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να έχει διακινήσει το τελευταίο διάστημα περί τα 2 κιλά χασίς, αξίας περίπου 15.000 ευρώ, το οποίο διέθετε στην αγορά της Τριφυλίας έναντι 5-8 ευρώ το γραμμάριο.