Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 21:00

Παράταση για το ΚΕΔΒ ζητεί ο Χρυσόστομος με επιστολή του στον Μπεγλίτη

Γράφτηκε από την
Παράταση για το ΚΕΔΒ ζητεί ο Χρυσόστομος με επιστολή του στον Μπεγλίτη

Την παράταση λειτουργίας του ΚΕΔΒ ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Παναγιώτη Μπεγλίτη ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. Η επιστολή έχει ως εξής:
«Αξιότιμε κύριε υπουργέ,
Επανερχόμενος διά της παρούσης επιστολής μου, επί του θέματος της μετακινήσεως - καταργήσεως τού Στρατοπέδου "Παπαφλέσσα", ως και παλαιότερον έπραξα απευθυνόμενος εις τον προκάτοχόν σας κ. Ευάγγελον Βενιζέλον, τώρα υπουργόν Οικονομικών και αντιπρόεδρον της κυβερνήσεως (επιστολή της 18ης Μαΐου 2011), υπομιμνήσκω και πάλιν την αναγκαιότητα παραμονής και συνεχίσεως λειτουργίας του ως άνω Στρατοπέδου εις την πόλιν της Καλαμάτας, διά τους λόγους, τους οποίους ανέφερα εις την προαναφερθείσαν επιστολήν μου.
Η εκ νέου αποστολή της παρούσας επιστολής αφορά και ένα ακόμη θέμα, καθαρώς ανθρωπιστικόν, το όποιον σχετίζεται με τις έκτακτες μεταθέσεις των στελεχών και του μονίμου προσωπικού, εις περίοδον μάλιστα μεσούσης της σχολικής περιόδου και αι οποίαι επιδεινώνουν έτι περισσότερον την γενικώτερη οικονομική κατάσταση, η οποία έχει αποδιοργανώσει ήδη ολόκληρον τον οικογενειακόν προγραμματισμόν. Παρακαλούμεν λοιπόν όπως υπάρξει μία τετράμηνος παράτασις μη μετακινήσεως των στελεχών και του μονίμου προσωπικού του εν λόγω Στρατοπέδου, και συγκεκριμένως μετά τη λήξη της παρούσης σχολικής περιόδου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχολική περίοδος μάθησης.
Με δεδομένην και μόνον την ανθρωπιστικήν διάστασιν του όλου προβληματισμού, ουδεμίαν άλλην πρόθεσιν εκφράζει η παρούσα επιστολή μου, ουδέ επιδιώκει την ανάμειξιν ή υπόδειξιν επί θεμάτων αποκλειστικώς των αρμοδιοτήτων σας.
Με την ελπίδα ότι το παρόν αίτημα θα αξιολογηθεί θετικώς, διατελώ
Μετ' ευχών και ευλογιών
Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος».


NEWSLETTER