Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 20:10

Ψήφισμα στη μνήμη του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, που σκοτώθηκε στον Κότρωνα

Γράφτηκε από την

Ο δικηγορικός κόσμος του Πειραιά θρηνεί το χαμό του Κώστα Πεταλά, πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου και πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας, που έχασε χθες τη ζωή του, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, έπεσε από γκρεμό 50 μέτρων στη θάλασσα, στην περιοχή του Κότρωνα Μάνης.

 

Το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά εξέδωσε ψήφισμα μετά το θλιβερό άγγελμα της αναπάντεχης και με τραγικό τρόπο απώλειας του Κωνσταντίνου Β. Πεταλά.

Κατά τη συνεδρίασή του της 19ης Ιουλίου 2016, τόνισε την μακροχρόνια και μεγάλη προσφορά του εκλιπόντος, τόσο στη νομική επιστήμη, όσο και στην προώθηση των στόχων και σκοπών του Δ.Σ.Π., τον οποίον θεωρούσε δεύτερο σπίτι του.

Ο Κώστας Πεταλάς διετέλεσε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς επί εξαετία (2002-2008) και επί σειρά ετών μέλος του Προεδρείου του Δ.Σ., αλλά και επίτιμος πρόεδρος.

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και να καταθέσει στεφάνι στη σορό του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ