Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 20:07

Εκδήλωση - επίσκεψη στον Επικούριο Απόλλωνα

Γράφτηκε από την
Εκδήλωση - επίσκεψη στον Επικούριο Απόλλωνα

Εκδήλωση - επίσκεψη θα γίνει την Κυριακή 31 Ιουλίου στο ναό του Επικουρίου Απόλλωνος. Ο Σύλλογος Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά» και το περιοδικό «Τριφυλιακή Εστία» προσκαλούν στην επίσκεψη και στη συνέχεια στην παρουσίαση που θα γίνει στην Ανδρίτσαινα με θέμα “Ο Ναός του Επικουρίου Απόλλωνος στις Βάσσες της Φιγαλείας (Θρησκεία, Ιστορία, Τέχνη)”. 

Η ξενάγηση και η παρουσίαση θα γίνουν από τον ερευνητή Απόστολο Λ. Πιερρή διευθυντή του Διεθνούς Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών (www.philosophical-research.org).

Η εκκίνηση θα γίνει από την Κυπαρισσία με λεωφορείο την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 4 μ.μ. με προορισμό το ναό και στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει μετάβαση στην ιδιαίτερα σημαντική Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας, όπου θα ακολουθήσει η παρουσίαση για τον ναό του Επικουρίου Απόλλωνος. Στη συνέχεια θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην Ανδρίτσαινα και φαγητό.

Η συμβολική τιμή είναι 10 ευρώ για τα έξοδα της μετάβασης και του εισιτηρίου εισόδου. Για επικοινωνία: 6972-928760 Δημήτρης Ντρούλιας,

6977-717182 Παναγιώτης Λούτος, 6932-474529 Ρούλα Τσατσάκου. Οποιος θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 22 Ιουλίου. 

 


NEWSLETTER