Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 09:33

Ρέντα είχε η Καλαμάτα σε Εθνικό και Λαϊκό λαχείο - Πάνω από 5,5 εκατ. σε 24 ώρες (βίντεο-φωτογραφίες)

Ρέντα είχε η Καλαμάτα σε Εθνικό και Λαϊκό λαχείο - Πάνω από 5,5 εκατ. σε 24 ώρες (βίντεο-φωτογραφίες)

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Η τύχη βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία και μετά το Εθνικό Λαχείο που μοίρασε 2,5 εκ. ευρώ και ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού, ύστερα από αρκετά τζακ ποτ, έπεσε στην περιοχή της Μεσσηνίας και μοίρασε συνολικά 3.075.000 ευρώ.

Τα περισσότερα χρήματα, τα 2,7 εκ. ευρώ, πήρε ένας άνδρας που ζει σε χωριό της περιοχής μας. Το τυχερό πρακτορείο ήταν του Κονταργύρη στην οδό 23ης Μαρτίου, το οποίο διέθεσε όλες τις σειρές με το τυχερό νούμερο, το 48748.

Οπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του Γιάννης Κονταργύρης, χθες το πρωί παρουσιάστηκε στο πρακτορείο ένας άνδρας που ενημέρωσε ότι ένας φίλος του με τον οποίο ήταν μαζί, αγόρασε προχθές την πεντάδα της 2ης σειράς με το τυχερό νούμερο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επειδή δεν είχε λεφτά, αυτός δάνεισε στο φίλο του τα 10 ευρώ -τα οποία αργότερα του επέστρεψε. Ο ίδιος ενημέρωσε πως είναι από χωριό, αλλά δεν αποκάλυψε το όνομά του.

Οι άλλες δύο πεντάδες στην 1η και την 3η σειρά κέρδισαν από 100.000 ευρώ και οι υπόλοιπες 7 (με το ίδιο νούμερο) από 25.000 ευρώ η καθεμία. Τη μία απ’ αυτές τις τελευταίες πεντάδες αγόρασε γνωστή επαγγελματίας της Καλαμάτας, που παρουσιάστηκε χθες στο πρακτορείο.

 

Φανερά χαρούμενος ο Γιάννης Κονταργύρης σημείωσε στην "Ε" ότι «είχε πολλά χρόνια να βγει ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού στην Καλαμάτα. Είναι καλό να πέφτουν χρήματα στην Καλαμάτα, βοηθιέται ο τόπος και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε». Στον μεγάλο τυχερό και σε όλους τους τυχερούς ευχήθηκε «σε καλή μεριά» και παρατήρησε: «Να παίζουμε και να έχουμε ελπίδα, να ανοίγουμε ένα παράθυρο στην τύχη. Οχι, όμως, να παίζουμε και να αρρωσταίνουμε με τον τζόγο. Να παίζουμε λίγα για τα πολλά».

Γ.Σ.