Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 19:39

Κλιματιζόμενοι χώροι στο Δήμο Μεσσήνης 

Ανοιχτοί θα παραμείνουν για το κοινό κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Μεσσήνης, λόγω του καύσωνα που προβλέπεται ότι θα προκύψει -και στην περιοχή μας- από αύριο Πέμπτη 29 μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Αυτό αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο -μετά το έκτακτο δελτίο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας-, υπό τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη και στην οποία συμμετείχε το σύνολο των αντιδημάρχων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, το πιο πάνω χρονικό διάστημα θα παραμείνουν ανοιχτοί, από το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, χώροι όπως η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, το ΚΑΠΗ στη Μεσσήνη καθώς και τα γραφεία των ΚΕΠ σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, εκτός από αυτή της Μεσσήνης, στην οποία διατίθενται οι χώροι που ή προαναφέρθηκαν. 

Στους πιο πάνω χώρους, όπως γνωστοποιεί ο δήμος με σχετική ανακοίνωσή του, θα διανέμεται δωρεάν εμφιαλωμένο νερό και θα μπορεί να καταφύγει ο κάθε δημότης, ωστόσο θα δίνεται προτεραιότητα σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.