Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 20:49

“Καμία απόλυση συμβασιούχου” ζητάει η ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
“Καμία απόλυση συμβασιούχου” ζητάει η ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας

 «Να μη γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου και να υλοποιήσει η κυβέρνηση, εδώ και τώρα, το αίτημα για άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου». Αυτά ζητεί με ψήφισμά του το Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ.

Το Ν.Τ. αναφέρει: «Τέρμα πια στην κοροϊδία!!! Δεν θα δεχθούμε καμία απόλυση συναδέλφου συμβασιούχου. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων. Το πρόβλημα μας αφορά όλους. Το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά ενώνει όλους τους εργαζόμενους απέναντι στην πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας». 

Και κατηγορώντας την κυβέρνηση, υποστηρίζει πως «κοροϊδεύει τους εργαζόμενους, δίνοντας τους ως αντάλλαγμα των απολύσεων τις δίμηνες συμβάσεις, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των δήμων. 

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ αναφέρει ότι «οι εν λόγω εργαζόμενοι δεν ήρθαν στο Δήμο μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες, αλλά μέσα από το δρόμο της μακροχρόνιας ανεργίας τους και διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Καλύπτουν αποδεδειγμένα πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δήμου και πρωτίστως εξυπηρετούν τις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας».


NEWSLETTER