Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 09:27

Το Σεπτέμβριο μετακομίζει η Διεύθυνση Μεταφορών 

 

Μετά το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, τελικά, θα γίνει η μετακόμιση της Διεύθυνσης Μεταφορών κι Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας στο Διοικητήριο Μεσσηνίας.

Η διαδικασία της μεταφοράς αναμένεται να κρατήσει μέρες και μπορεί να ολοκληρωθεί και μετά από ένα μήνα.

Αυτά επεσήμανε, χθες, η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη. Αρχικά, μας ενημέρωσε ότι για τυπικό - γραφειοκρατικό λόγο, για ένα έγγραφο ποινικού μητρώου του αναδόχου που έχει αναλάβει τη μεταφορά, έχει καθυστερήσει η διαδικασία.

«Σε πείσμα όλων θα γίνει υποδειγματική υπηρεσία η Διεύθυνση Μεταφορών», παρατήρησε η κ. Αλειφέρη και ανέφερε πως έχει οργανωθεί η διαδικασία της μεταφοράς. Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει οργανωθεί, πρώτα θα μετακομίσει η υπηρεσία των εξετάσεων, που δεν έχει σχέση με on line σύνδεση. Μετά το Τμήμα Διπλωμάτων και στη συνέχεια το Τμήμα Αδειών, υπηρεσίες που λειτουργούν με on line σύνδεση.

«Στόχος είναι να μην υπολειτουργήσουν πολλές μέρες οι συγκεκριμένες υπηρεσίες», είπε η αντιπεριφερειάρχης και σημείωσε πως «η μετακόμιση θα γίνει σταδιακά για να μην κλείσει, για να μετακομίσει όσο το δυνατόν καλύτερα η διεύθυνση».