Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 19:36

Εγγραφές στην Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλίας, όπου οι μουσικές σπουδές είναι δωρεάν και υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες.

Στα τμήματα της Φιλαρμονικής μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας ή μουσικών γνώσεων. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε ο καθένας να μπορεί γρήγορα και εύκολα να μάθει τη θεωρία της μουσικής και κάποιο όργανο, ώστε σύντομα να μπορεί να παίξει με τη Φιλαρμονική. Τα όργανα που διδάσκονται είναι κλαρινέτο, φλάουτο, τρομπέτα, τζένις, κόρνο, σαξόφωνα, αλτικόρνο, ευφώνιο, τρομπόνι, μπάσο, κρουστά. Τα όργανα και οι στολές παρέχονται από τη Φιλαρμονική.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά 6-8 το απόγευμα στον πρώτο όροφο του παιδικού σταθμού στα Μυρέικα, και πληροφορίες μπορεί κανείς να αναζητά στα τηλέφωνα 276125120, 6944-368558.

Επίσης την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ξεκινούν πρόβες τα τμήματα: παιδική χορωδία 6-7 μ.μ., κανταδόροι 7-7.45 μ.μ., παραδοσιακό τραγούδι 7.45-8.30 μ.μ., πολυφωνικό χορωδιακό σύνολο «Το ηδύφωνον» 8-9.30 μ.μ.

Υπεύθυνοι διδασκαλίας είναι οι Κωνσταντίνος Κτενάς, Δέσποινα Θεοδοσάκη και Αικατερίνη Καπίρη.

Κ.Μπ.