Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2011 17:00

Τρόφιμα για τους απεργούς της Χαλυβουργικής συγκεντρώνει το Σωματείο o Καλαμάτας

Γράφτηκε από τηνΤο Σωματείο εργαζομένων στην ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης,  με ομόφωνη απόφαση ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα για τους απεργούς συναδέλφους της Χαλυβουργίας  πού βρίσκονται σε πολυήμερη απεργιακή κινητοποίηση .
Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν το Σωματείο με 16 κιβώτια γάλα εβαπορέ,  παιδιά  Μουσικού σχολείου Καλαμάτας,  οι Δημοσιογράφοι Νίκα Μαρία και Σταύρος Μαρτίνος, και συνάδελφοι του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας και του Λαϊκού Μετώπου από ΠΑΣΕΒΕ ΠΑΣΥ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΓΕ.  Τα τρόφιμα θα παραδοθούν από αντιπροσωπεία του Σωματείου μας μαζί με Ψήφισμα συμπαράστασης  στην απεργιακή συγκέντρωση αύριο Πέμπτη ώρα 10 έξω από την Χαλυβουργία στην απεργιακή συγκέντρωση του Σωματείου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ   30/11/2011

 Ψήφισμα συμπαράστασης στους απεργούς της Χαλυβουργίας

Το Σωματείο εργαζομένων στην ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, μεταφέρει  αγωνιστικό ταξικό χαιρετισμό από τους εργαζόμενους της πόλης μας.
Την ίδια ώρα χιλιάδες απεργοί εργαζόμενοι από όλοι την Ελλάδα δίνουν την μάχη για την ζωή, πού το αχόρταγο Κεφάλαιο μας κλέβει.
Δεν υπάρχει τμήμα, δεν υπάρχει κλάδος που να μη βρίσκεται αντιμέτωπος με την ανεργία, τη δραστική περικοπή μισθών, την κατάργηση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Είμαστε αποφασισμένοι συνάδελφοι.
Η στυγνή εκμετάλλευση, η φτώχεια, η ανεργία, η ανασφάλεια, ο αυταρχισμός δεν ΘΑ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΜΕ να γίνουν το παρόν και το μέλλον μας.
Συνάδελφοι κρατάτε γερά. Είμαστε σίγουροι ότι, αν όλοι μαζί αγωνιστούμε με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε. Η νίκη στην ΑΓΝΟ μας δίνει κουράγιο.
Μετά από μια μεγάλη απεργιακή μάχη, οι εργάτες της ΑΓΝΟ ανάγκασαν την εργοδοσία να επαναπροσλάβει τους απολυμένους συναδέλφους τους.
Ολοι για έναν και ένας για όλους
Αυτό το μήνυμα σας μεταφέρουμε σήμερα.
Κανένας δεν πρέπει να νοιώθει μόνος.


ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ


NEWSLETTER