Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 18:22

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων στη διαμαρτυρία στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την
Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων στη διαμαρτυρία στην Τρίπολη

Την καθολική συμμετοχή στην παμπελοποννησιακή διαμαρτυρία την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη για το Αναπτυξιακό Συνέδριο, αποφάσισε ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, σε προχθεσινή του συνέλευση.

Οπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Σινάνης, επισημάνθηκε ότι “το συνέδριο είναι κοροϊδία για τα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα που πλήττονται από τα μνημόνια και τις πολιτικές της κυβέρνησης”.

Οι παριστάμενοι (μετείχαν και έμποροι, πολιτιστικοί σύλλογοι και η ΟΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου) εξέφρασαν την αντίδρασή τους στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις λογαριασμών σε όλα τα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα.

“Τονίσαμε ότι πρέπει να υπάρξει εγρήγορση και επαγρύπνηση για πλειστηριασμούς και κατασχέσεις”, ανέφερε ο Ν. Σινάνης και παρατήρησε: “Είμαστε αντίθετοι στη μείωση του αφορολόγητου στους αγρότες και την αύξηση του ΕΦΚΑ. Ζητάμε να παραμείνουν τα χωράφια στους μικρομεσαίους αγρότες και να μπορούμε να παράγουμε. Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα και μικρομεσαίους αγρότες”.


NEWSLETTER