Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 14:27

Κάλεσμα για τον Δρόμο Ειρήνης

Κάλεσμα για τον Δρόμο Ειρήνης

 

Κάλεσμα για συμμετοχή  στον 2ο Αγώνα Δρόμου Ειρήνης "Γρηγόρης Λαμπράκης", που θα γίνει σήμερα Κυριακή 6 Μαΐου στην Τρίπολη, στις 5 το απόγευμα, απευθύνει η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας.

Παράλληλα διοργανώνει -αύριο Δευτέρα 7 του μήνα και ώρα 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας- συζήτηση με θέμα “Οι εξελίξεις με τους ανταγωνισμούς και η αναγκαία απάντηση του λαϊκού κινήματος - Προετοιμασία του μεγάλου παμπελοποννησιακού συλλαλητηρίου”. Για το συλλαλητήριο, που θα γίνει την Κυριακή 13 Μαΐου στην Πάτρα, στα Ψηλά Αλώνια, στις 6.30 το απόγευμα, θα ξεκινήσουν λεωφορεία από την πλατεία Υπαπαντής στην Καλαμάτα, στις 3 το μεσημέρι.

Οπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ίδια ανακοίνωση: “οι εξελίξεις στην περιοχή μας απαιτούν τη μετατροπή της λαϊκής ανησυχίας σε οργανωμένη πάλη για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας κατά των ιμπεριαλιστικών πολέμων και των αιτιών που τους προκαλούν, για τον απεγκλωβισμό της Ελλάδας από τις δαγκάνες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, για τη μη αλλαγή των συνόρων και των διεθνών συνθηκών που τα καθιερώνουν”.