Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 20:24

ΠΑΜΕ κατά Σωτήρη Τσώνη

Γράφτηκε από την

“Ο πρόεδρος του Ε.Κ. Καλαμάτας, Τσώνης Σωτήρης, στέλεχος της ΔΑΚΕ (παράταξη της ΝΔ), ανακοίνωσε ότι στο συνέδριο της ΓΣΕΕ θα είναι υποψήφιος με την παράταξη Παναγόπουλου που είναι νυν πρόεδρος της ΓΣΕΕ, ΠΑΣΟΚ, αγαπητικός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μόνιμος συνομιλητής των εργοδοτών!”.

Αυτό σχολιάζει η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ για τη συνέντευξη του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, που αφορούσε το συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, 14 με 17 Μαρτίου.

Το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι “οι διαχωριστικές γραμμές είναι πολύ ξεκάθαρες: Από την μία όλοι μαζί και όλα για το κεφάλαιο, στήριγμα της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης και εργοδοσίας. Από την άλλη εκατοντάδες σωματεία, συνδικαλιστικές οργανώσεις, συνδικαλιστές που παλεύουν για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης και συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ”.

Επίσης, καλεί “κάθε εργαζόμενο να βγάλει τα συμπεράσματά του, να συμμετέχει στην συγκέντρωση την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Να μη δεχτεί να νομιμοποιήσει ένα Συνέδριο νόθων και εργοδοτών”. Και ενημερώνει ότι η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 6.30 το απόγευμα, έξω από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.