Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 21:14

Παράταση της θητείας του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
Παράταση της θητείας του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, όπως και όλων των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων, όπως επισημαίνεται από το σύλλογο.

Σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4690/2020 (ΦΕΚ 104/Α’/30-5-2020) που δημοσιεύθηκε χθες, παρατείνεται εκ νέου η θητεία των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων έως τις 30-9-2020 και ως εκ τούτου παρατείνεται η θητεία του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Επισημαίνεται επίσης: «Πρόσθετα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας προχωρά και έχει αναθέσει στον νομικό μας σύμβουλο την κατάρτιση νέου σύγχρονου καταστατικού, όπως είχε αποφασιστεί ομόφωνα σε προηγούμενη γενική συνέλευση των μελών του και δεν είχε υλοποιηθεί μέχρι σήμερα. Με τη σύνταξή του το προσχέδιο του νέου καταστατικού θα τεθεί σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση μεταξύ των μελών του και θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου».


NEWSLETTER