Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 18:22

Εκδήλωση για την Κυκλική Οικονομία και την ανάπτυξη στη Μεσσηνία

Εκδήλωση για την Κυκλική Οικονομία και την ανάπτυξη στη Μεσσηνία

Μια online εκδήλωση με θέμα την “Κυκλική Οικονομία και βιώσιμη ανάπτυξη στη Μεσσηνία” διοργανώνει μεθαύριο Παρασκευή και ώρα 6 μ.μ. το νεοσύστατο Παράρτημα Νεανικής Επιχειρηματικότητας Καλαμάτας.

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο πανελλαδικής δράσης για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ελλάδος. Θα παρουσιαστούν εμπειρίες, καλές πρακτικές και τρόποι εφαρμογής των καινοτομιών για την προστασία τού περιβάλλοντος μέσω της κυκλικής οικονομίας.
Στη δράση συμμετέχουν: η Μυρτώ Φοίφα, εκπαιδευτικός Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, δημιουργός του Re:Think Project, προέδρος της Re:Think Κοιν.Σ.Επ, ο Νάσος Μάκιος, περιβαλλοντικός διευθυντής της "Κλήμης", και ο Ανδρέας Τσουκαλάς, ιδιοκτήτης της μονάδας "Ανακύκλωση Αδρανών ΑΕΚΚ", θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η δράση διοργανώνεται με την υποστήριξη της "Φάος" ΚοινΣΕπ. Συντονίζει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ηλίας Μαραβάς. Η συμμετοχή στην εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη δήλωση συμμετοχής εδώ: https://www.facebook.com/events/412481353266689