Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 22:30

Αναστολή κινητοποιήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Δωρίου

Γράφτηκε από τον
Αναστολή κινητοποιήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Δωρίου

 

Προσωρινή παύση των κινητοποιήσεων αποφάσισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δωρίου, περιμένοντας μέχρι την Πέμπτη την ανατροπή της απόφασης μετατροπής του σχολείου σε 4θέσιο.

Τονίζουν πως αν δεν γίνει αυτό θα επανέλθουν με δυναμικές δράσεις σε συνεργασία με τους συλλόγους και των άλλων σχολείων.

Αναλυτικά από το σύλλογο αναφέρεται:

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δωρίου αποφάσισε την προσωρινή παύση των κινητοποιήσεών του ενάντια στην άδικη και αντιπαιδαγωγική απόφαση της διευθύντριας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας κ. Θεοφανίας Σιούτη. 

Η κίνησή μας αυτή δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι εγκαταλείπουμε τις θέσεις μας και τα δικαιώματα των παιδιών μας. Περιμένουμε τις εξελίξεις μετά και από το ομόφωνο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου και την παρέμβαση του περιφερειάρχη υπέρ των δίκαιων αιτημάτων μας. Δίνουμε έτσι περιθώριο να διορθωθούν τα λάθη και οι αδικίες σε βάρος των παιδιών μας. 

Σε περίπτωση που μέχρι την Πέμπτη 30/9/2021 δεν έχει ανατραπεί η υφιστάμενη “λειτουργική υποβάθμιση”, όπως την αποκαλεί η κ. Σιούτη, θα αναλάβουμε ξανά πιο δυναμικά δράση, σε συνεργασία με τους συλλόγους Μερόπης, Κορώνης και Κάμπου, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών μας. 

Κάθε τάξη και δάσκαλος, τα παιδιά μας θέλουν δασκάλους και σχολεία

όχι “εξορθολογισμούς” και συνδιδασκαλία».

 

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER