Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 08:10

Αγοράκια τα πρώτα μωρά του 2022 στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

 

Ανείπωτη χαρά και αισιοδοξία έφεραν στους γονείς τους τα δύο αγοράκια που ήρθαν στη ζωή την 1η ημέρα του 2022, το Σάββατο στη Μεσσηνία.

Πρόκειται για δύο μωρά που είδαν το πρώτο φως στη Γενική Κλινική Καλαμάτας “City Hospital” και στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας αντίστοιχα, με διαφορά μιάμισης ώρας περίπου.

Πρώτο ήρθε στον κόσμο το αγόρι στο “City Hospital”, βάρους 3.400 γραμμαρίων, στις 11.55 π.μ. Την καισαρική τομή έφερε εις πέρας η γυναικολόγος Φωτεινή Δεμπεγιώτη, ενώ για τη μητέρα και το νεογνό φρόντισαν επίσης ο αναισθησιολόγος Σάββας Νταβουντί, η παιδίατρος Βάνα Μπιλάλη και οι νοσηλεύτριες Χρυσή Βογιατζή και Αντζελα Χάντζιου.

Λίγο αργότερα, στη 1.32 μ.μ. ακολούθησε η γέννηση του πρωτότοκου γιου της Φωτεινής Πετρακάκου και του Λάμπρου Γκιούλου από την Καλαμάτα, στο Νοσοκομείο. Το μωρό (φωτο) είχε βάρος 2.800 γραμμάρια και γεννήθηκε με καισαρική τομή. Στον τοκετό συντέλεσαν οι γυναικολόγοι Γεώργιος Πετράκος, Δήμητρα Οικονομοπούλου, Νίκος Γιαλλελής και η μαία Μαρία Μάλαμα.

Γ.Σαρ.