Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 14:42

Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για το διευθυντή της ΑΤΕ

Γράφτηκε από την

Καταγγέλουμε την πρωτοφανή αντεργατική, αυταρχική ενέργεια του Διευθυντή του Τοπικού Καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας να κλείσει την πόρτα σε κλιμάκιο της Διοίκησης του Ε.Κ.Αρκαδίας με την ολοκλήρωση της χθεσινής πορείας.
Σκοπός της επίσκεψης της αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Αρκαδίας στο Κατάστημα ήταν να συζητήσει με τους εργαζόμενους που εργάζονταν κάτι που είχαμε πράξει προηγουμένως και στα Καταστήματα της Eurobank και της Τράπεζας Πειραιώς.
Η διακοπή για 2 ώρες της λειτουργίας του καταστήματος σε μέρα Απεργίας και ο εγκλωβισμός σε κατάσταση ομηρίας όχι μόνο όσων εργάζονταν αλλά και αρκετών πελατών δείχνει όχι μόνο την αυταρχική, ιδιοκτησιακή λογική του εν λόγω Διευθυντή και της Διοίκησης της ΑΤΕ αλλά και την ταύτιση τους με τις αντεργατικές πολιτικές κυβέρνησης - Τρόικας.
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Αρκαδίας καταδικάζει τέτοιες ενέργειες και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να βάλει φραγμούς στη επικοινωνία με τους εργαζομένους και να παρεμποδίσει την συνδικαλιστική μας δράση όπως αρκετοί κύκλοι επιθυμούν.
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Αρκαδίας στο πλαίσιο της γενικότερης αγωνιστικής της παρέμβασης ενάντια στις αντεργατικές επιλογές Κυβέρνησης - Τρόικας - ΔΝΤ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΑΤΕ ενάντια στις περικοπές μισθών, εργασιακών δικαιωμάτων, στη  συρρίκνωση και το ξεπούλημα της.

Το  Δ.Σ  του  Ε.Κ.Αρκαδίας