Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2011 22:27

Ζευγάρι από την Κυπαρισσία στο ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη»

Γράφτηκε από την
Ζευγάρι από την Κυπαρισσία στο ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη»

Ενα ζευγάρι από την Κυπαρισσία θα δούμε να πρωταγωνιστεί στο νέο ριάλιτι παιχνίδι του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη νύφη», του οποίου τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα "Το Βήμα" σε σχετικό ρεπορτάζ, ο Νίκος και η Φωτεινή από την Κυπαρισσία ήταν ένα από τα 7.000 ζευγάρια που κατέθεσαν αίτηση! Οι υποψήφιοι παίκτες είναι ηλικίας από 19 ως 54 ετών και το μεγάλο έπαθλο είναι το ποσό των 20.000 ευρώ.
Στο ρεπορτάζ διαβάζουμε πως την αίτηση την κατέθεσε η Φωτεινή. Το ζευγάρι από τη Μεσσηνία εξηγεί πως ο λόγος της συμμετοχής τους αυτής ήταν τα χρήματα. "Δεν αποζητούσαμε τη δημοσιότητα, αλλά ήταν καλή ευκαιρία να κάνουμε τον γάμο μας σε καιρούς δύσκολους. Αν δεν υπήρχε το παιχνίδι, ή θα καθυστερούσαμε να παντρευτούμε ή θα κάναμε πολιτικό γάμο. Επιπλέον είχαμε πολλούς καλεσμένους, 600 άτομα, και δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τα έξοδα" δηλώνει ο Νίκος, οδηγός νταλίκας.
Το ζευγάρι είχε καταθέσει αίτηση από τον περασμένο Αύγουστο και μάλιστα θα είναι το πρώτο από τα ζευγάρια που θα δούμε να παντρεύεται on camera, όταν θα ξεκινήσει η εκπομπή.


NEWSLETTER