Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 13:59

Η "Γιορτή για τους αθώους" βοήθησε την Μπέλα

Η αγάπη για τα ζώα ήταν ο "πρωταγωνιστής" της εκδήλωσης που έγινε την Πέμπτη στο Ιστορικό Κέντρο με τη συμμετοχή καταστημάτων και χειροτεχνών και τη διοργάνωση του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας "+ΒΙΩΝΩ" και της "Γη το νοιάσου".

Ο στόχος ήταν να μαζευτούν χρήματα για τη Μπέλα, ένα παρατημένο σκυλάκι που έπασχε από καρκίνο και που αναγκάστηκαν οι κτηνίατροι να της κόψουν το πόδι.

Η "Γιορτή για τους αθώους" είχε μεγάλη επιτυχία, ενώ το παρών έδωσαν παιδιά και το εθελοντικό "Αimilia's project" (η Αιμιλία φτιάχνει και πουλάει αντικείμενα αποκλειστικά για τα αδέσποτα). Ο κόσμος κάθισε κοντά στο "Tapas" και στα "Σανδάλια στη στοά", ενώ ο Skitsofrenis έφτιαξε ένα νέο έργο, το οποίο δημοπρατήθηκε για τον ίδιο σκοπό. Τα είδη τους έδωσαν για τη Μπέλα προς πώληση και οι: "PSi made this", "Maya", "Κουκουβαγιάκι", "Αρετούσα". Εργο δώρισε ο ζωγράφος Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μουσική έπαιξε ο Ανδρέας. Σκίτσα έφτιαξε ο Δημήτρης.

Στη διοργάνωση της γιορτής και γενικά στη φροντίδα της Μπέλας βοήθησαν οι: Κατερίνα Πεζώνη αντιπρόεδρος του ΦΟΚ, Αφροδίτη Φακούρα, Γιάννης Δούζης, ο κ. Μαθιόπουλος, η "Guard dog training", αλλά και άλλοι εθελοντές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σπίτι για τη Μπέλα, όποιος θέλει, μπορεί να επικοινωνήσει με το ΦΟΚ και το 6947 - 962410.