Τετάρτη, 18 Μαϊος 2011 20:37

"Τρελή" πορεία τρέιλερ χθες στη Νέα Είσοδο - λύθηκε εν κινήσει από ρουμανικό λεωφορείο

Γράφτηκε από την
"Τρελή" πορεία τρέιλερ χθες στη Νέα Είσοδο - λύθηκε εν κινήσει από ρουμανικό λεωφορείο

Ενα τρέιλερ σε… "τρελή" πορεία παρακολούθησαν χθες το πρωί έκπληκτοι οι οδηγοί στη Νέα Είσοδο. Λύθηκε από τον κοτσαδόρο του λεωφορείου που πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς Ρουμανία και βγήκε από το δρόμο προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές, καθώς κατέστρεψε επαγγελματική πινακίδα στην οποία σταμάτησε.
Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από Καλαμάτα για Ρουμανία χωρίς επιβάτες και αποσκευές, όταν γύρω στις 10.30 το τρέιλερ αποσυνδέθηκε, βγήκε δεξιά και χτύπησε πάνω στην πινακίδα των εγκαταστάσεων της εταιρείας αυτοκινήτων "Citroen", την οποία διέλυσε. Οι οδηγοί που ακολουθούσαν το λεωφορείο, έκπληκτοι παρακολουθούσαν την πορεία του τρέιλερ που κατάστρεψε την κατασκευή, κοντά στην οποία ευτυχώς δεν υπήρχε κόσμος.
"Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα" έλεγε περίοικος που γνωρίζει πως κατά μήκος της Νέας Εισόδου κυκλοφορούν αρκετά ποδήλατα και στο συγκεκριμένο σημείο συχνά κινείται κόσμος.
Ο οδηγός του λεωφορείου αμέσως μόλις αντιλήφθηκε το ατύχημα σταμάτησε το όχημα λίγο πιο μακριά και στη συνέχεια επιλήφθηκε η Τροχαία καταγράφοντας το ατύχημα.


NEWSLETTER