Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 19:05

Η "Αγωνιστική Συνεργασία" διέγραψε τον Τροχάτο 

Η "Αγωνιστική Συνεργασία" διέγραψε τον Τροχάτο 

Την απομάκρυνση του μηχανικού Δημήτρη Τροχάτου από την παράταξη, ανακοίνωσε η "Αγωνιστική Συνεργασία Μηχανικών Πελοποννήσου".

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η "Αγωνιστική Συνεργασία Μηχανικών Πελοποννήσου" προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια, δεδομένου ότι ο κ. Δημήτρης Τροχάτος έδειξε "αντιδεοντολογική συμπεριφορά" για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι στις αρχές και τις αξίες της παράταξης. Εγκαιρα καλέσαμε το συνάδελφο κ. Δημήτρη Τροχάτο να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά του, ο ίδιος αδιαφόρησε χαρακτηριστικά, ενώ σε μία ύστατη προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος, δε δέχτηκε να συνομιλήσει επί της ουσίας με την παράταξη».

Η Αγωνιστική Συνεργασία καλεί δημόσια τον κ. Τροχάτο «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να δείξει στοιχειώδη αξιοπρέπεια, να σεβαστεί τους κανόνες της Δημοκρατίας και να "παραδώσει" την έδρα, που κατέχει στη Δ.Ε. και στην Αντιπροσωπεία του Τ.Ε.Ε.-Π.Τ. Πελοποννήσου που του εμπιστεύθηκε η παράταξη, εκεί που ανήκει δικαιωματικά, δηλ. στην "Αγωνιστική Συνεργασία Μηχανικών Πελοποννήσου"».