Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 20:18

Δωρεά εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από την οικογένεια Καρέλια

Στη δωρεά ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού, συνολικής δαπάνης 70.000 ευρώ, προέβη τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια Καρέλια προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, με την οποία εκφράζει και τις ευχαριστίες της στους δωρητές.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, με αφορμή την παραλαβή της δωρεάς, ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Εκφράζουμε τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη και τις θερμές μας ευχαριστίες για πολλοστή φορά απέναντι στην οικογένεια Καρέλια. Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ανθρωπιάς της και της αμέριστης αλληλεγγύης της. Η έμπρακτη αγάπη και η συνεχής της αρωγή προς το Νοσοκομείο όλων μας, το Νοσοκομείο Καλαμάτας, είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά.

Η σημερινή δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, απολύτως απαραίτητου για το νοσηλευτικό μας ίδρυμα -ύψους 70.000 ευρώ- επιβεβαιώνει, για ακόμη μια φορά, την στενή σχέση και το έντονο ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και τη δυνατότητά του να παρέχει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Βικτωρία Καρέλια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της και τους ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες».