Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011 14:44

Σε κατάληψη των διοδίων της Πελοποννήσου έχουν προχωρήσει τα ταξί

Γράφτηκε από την

   Ιδιοκτήτες ταξί της Κορινθίας έχουν συγκεντρωθεί, από τις 10 το πρωί, στο σταθμό διοδίων Καλαμακίου στον Ισθμό κι έχουν σηκώσει τις μπάρες με ελεύθερη διέλευση των διερχόμενων αυτοκινήτων στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Κορίνθου.

    Επίσης, από τα ξημερώματα τα ταξί του Άργους και του Ναυπλίου έχουν σηκώσει τις μπάρες στο σταθμό διοδίων στο Σπαθοβούνι και από τις 10.00 το πρωί περισσότερα από 350 ταξί από την Τρίπολη, τη Σπάρτη, την Καλαμάτα και την Κυπαρισσία έχουν παραταχθεί στο σταθμό διοδίων Νεστάνης και τα αυτοκίνητα περνούν χωρίς να πληρώνουν.

    Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος των Ραδιοταξί Τρίπολης, Σωτήρης Πλεσσιώτης, στόχος τους είναι να μην αποκλείσουν το αεροδρόμιο Καλαμάτας και τα λιμάνια της Περιφέρειας προκειμένου να μην δημιουργήσουν προβλήματα στους τουρίστες και στους εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου της Πελοποννήσου.

    Σημείωσε ότι σε κάθε πόλη υπάρχουν ταξί διαθέσιμα προκειμένου να εξυπηρετήσουν έκτακτες ανάγκες, όπως για παράδειγμα νεφροπαθείς και τόνισε πως, «για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε όλη την χώρα την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο υπουργός Υποδομών κ. Ραγκούσης, γιατί πέταξε στο καλάθι των αχρήστων το αποτέλεσμα του διαλόγου που είχε προηγηθεί. Δεν σέβεται τους συναδέλφους του στην ίδια κυβέρνηση κι αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση δεν έχει ούτε συνέχεια ούτε συνέπεια».

    ΑΠΕ - ΜΠΕ