Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 21:27

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο ανοιχτό θέατρο Διαβολιτσίου 

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο ανοιχτό θέατρο Διαβολιτσίου 

Την καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή τους έκαναν τα παιδιά του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού και του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Διαβολιτσίου, τη Δευτέρα στο ανοιχτό θέατρο "Σταθία Κωνσταντακοπούλου" του χωριού.

Οι μικροί μαθητές υπό την καθοδήγηση των νηπιαγωγών τους Ευρυδίκης Αθανασιάδη, Φωτεινής Βανικιώτη και Βασιλικής Κόνιαρη παρουσίασαν το θεατρικό "Μία ιστορία θα σας πω από την Ολυμπία". Η παράσταση δόθηκε στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του πολιτιστικού προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με θέμα "2016 - Ολυμπιακή χρονιά: Με φως από την Ολυμπία, φωτίζουμε τον Αμαζόνιο και τη Βραζιλία", που υλοποιήθηκε από το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Διαβολιτσίου κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Παιδικών Σταθμών Δήμου Οιχαλίας Γιώργος Δαβίλλας, οι εφημέριοι Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος και Χρήστος Δουβαράς, οι πρώην δήμαρχοι Ανδανίας Ευθύμης Ξηρόκωστας και Γιώργος Διαγούπης, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Διαβολιτσίου Αρετή Διαμαντοπούλου, η πρόεδρος Χριστίνα Πρασσά και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών τέως Δήμου Ανδανίας, η Αθηνά Πάνια - Δρούτσα, φίλοι και συγγενείς των παιδιών.