Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 22:57

Εθελοντική αιμοδοσία στα Φιλιατρά

 

Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία, μια ακόμη αιμοδοσία διοργάνωσε και πραγματοποίησε χθες ο Ομιλος Δράσεων και Πολιτισμού στα Φιλιατρά στο χώρο του ΚΑΠΗ με την συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Σκοπός της αιμοδοσίας ήταν να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος που έχει δημιουργηθεί και από την οποία έχουν πολλές φορές στηριχθεί αρκετοί πολίτες της περιοχής και όχι μόνο.

Την ανάγκη ενίσχυσης της τράπεζας αίματος από όλους επισήμανε ο πρόεδρος του Ομίλου Γιάννη Αλεξανδρόπουλος τονίζοντας: «Η αιμοδοσία γίνεται προς ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Ομίλου την οποία χρησιμοποιούν πολύ συμπολίτες μας Τριφύλιοι και όχι μόνο, αλλά δυστυχώς αυτή την ημέρα της αιμοδοσίας μας ξεχνάνε. Το να δώσεις αίμα είναι κάτι το ανώδυνο και κάθε συμπολίτης μας πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά και να δίνει αίμα. Μπορεί να δώσει όποια μέρα θέλει στο Νοσοκομείο λέγοντας πως είναι για τον Ομιλο Δράσεων. Η τράπεζα αίματος δημιουργήθηκε από την αρχή δημιουργίας του Ομίλου εδώ και 4 χρόνια  έχοντας εξυπηρετήσει πολλά άτομα και όποιος χρειάζεται αίμα μπορεί να επικοινωνεί με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου για να χρησιμοποιεί από αυτή την τράπεζα». 

 

Κ.Μπ.