Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011 13:31

Ευχαριστίες για το ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο"

Γράφτηκε από την

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Σπερχογείας, καθώς και  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστούν θερμά  τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ για τη εθελοντική τους προσφορά αναφορικά με τις παρεμβάσεις που πραγματοποίησαν για τη βελτίωση του εξωτερικού χώρου του Δημοτικού Σχολείου της Σπερχογείας (βαφή περιμετρικού κάγκελου, διαγράμμιση γηπέδου μπάσκετ, βαφή κερκίδων / τα απαραίτητα υλικά ήταν προμήθεια του Τοπικού Συμβούλιου, ενώ οι εργασίες έγιναν από μέλη της Θ.Κ. ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ). Η προσφορά τους είναι πολύ σημαντική για τους κατοίκους της περιοχής και μας βρίσκει δίπλα τους στην προσπάθειά τους για μια καθαρή ζωή.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπερχογείας, Περρωτής Παναγιώτης 
«Τα μέλη της κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ,  μετά την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου του δημοτικού σχολείου της Σπερχογείας για τις αθλητικές δραστηριότητες της θεραπευτικής κοινότητας από το τοπικό συμβούλιο και τον πρόεδρο κο. Παναγιώτη Περρωτή, συμβάλαμε, ώστε ο χώρος του σχολείου να γίνει πιο προσιτός και πιο ευχάριστος για τους μαθητές του,  και γενικότερα για τους κατοίκους της Σπερχογείας. Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς πιστεύουμε πως πέρα από την προσπάθεια που κάνουμε για  την απεξάρτηση από τις ουσίες,  μπορούμε να συμβάλλουμε ενεργά στην κοινωνία. ‘Όπως  προσπαθούμε να μένουμε καθαροί, έτσι  θέλουμε και ο χώρος που μας περιβάλλει να είναι καθαρός, νιώθοντας  την ανάγκη να είμαστε και εμείς κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.»

Τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας  ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ

Η Θεραπευτική Κοινότητα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ (εσωτερικής διαμονής δυναμικότητας 35 ατόμων) λειτουργεί εντός του οικισμού της Σπερχογείας περίπου ένα χρόνο (από τον Αύγουστο του 2010). Το χρονικό αυτό διάστημα έχει ενταχθεί αρμονικά στην τοπική κοινότητα αναπτύσσοντας σταθερές συνεργασίες με φορείς της περιοχής. Η αμφίδρομη αυτή σχέση του προγράμματος με την κοινωνία, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της θεραπείας, βοηθάει τη γρήγορη ένταξή του στον κοινωνικό ιστό και συμβάλει θετικά στην ζωή της περιοχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο τηλέφωνο 27210 89482 ή  στο info@kethea-kyttaro.gr  καθώς και με το τοπικό συμβούλιο της Σπερχογείας (κος Περρωτής Παναγιώτης 27210 32160).


NEWSLETTER