Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011 22:10

Διάσημοι επιχειρηματίες με τα κότερά τους στην Καλαμάτα το καλοκαίρι που πέρασε

Διάσημοι επιχειρηματίες με τα κότερά τους στην Καλαμάτα το καλοκαίρι που πέρασε

Επώνυμοι επιχειρηματίες και διάσημοι από το χώρο της μόδας πέρασαν και φέτος από το λιμάνι της Καλαμάτας με τις πολυτελείς θαλαμηγούς τους, επιλέγοντας φυσικά να μείνουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Ανάμεσά τους ο βαρόνος των σούπερ μάρκετ, λόρδος Ντέιβιντ Σέινσμπουρι, ένας γιος του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ και ο ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας DeLonghi είναι σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από τους διάσημους επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν τους τελευταίους μήνες την Καλαμάτα, έστω και για λίγες ώρες, στη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.
Νωρίτερα, στην περιοχή μας είχε βρεθεί ο ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας ενδυμάτων Benetton, η Ιταλίδα σχεδιάστρια Ferretti καθώς επίσης Σουηδός επιχειρηματίας, Ιταλός τραπεζίτης κ.ά. Πριν αρκετό διάστημα από το λιμάνι της Καλαμάτας είχε περάσει και ο Γερμανός δισεκατομμυριούχος Ρ. Βουρθ με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του, ενώ τακτικά στην περιοχή μας λόγω της αγάπης του για τη Μεσσηνία βρίσκεται ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Ρωσία, Φιλάρετος Καλτσίδης.
Να σημειωθεί πως από την αρχή του έτους έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι μας γύρω στα 25 κότερα. Ενας από τους βασικούς λόγους που τα πολυτελή σκάφη έρχονται στην Καλαμάτα, είναι το αεροδρόμιο μέσω του οποίου ταξιδεύουν οι ιδιοκτήτες και οι φιλοξενούμενοι των θαλαμηγών.
Οσον αφορά στην παρουσία τους στην Καλαμάτα, είναι πάντα ιδιαίτερα διακριτική, καθώς οι ίδιοι οι επώνυμοι επιδιώκουν την ανωνυμία τους με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ακόμα και χωρίς σωματοφύλακα.