Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2012 20:08

Τα πρώτα μωρά του έτους - "Αρσενικό" ποδαρικό για το 2012 στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Τα πρώτα μωρά του έτους - "Αρσενικό" ποδαρικό για το 2012 στη Μεσσηνία

"Αρσενικό" ποδαρικό έκαναν για το 2012 τα δύο πρώτα μωρά του έτους που γεννήθηκαν στη Μεσσηνία. Και τα δυο τους ήταν ροδαλά, ζωηρά, γλυκύτατα και γεμάτα με όρεξη για ζωή!
Πρώτος γεννήθηκε ο Αλέξανδρος, του Θεόδωρου Δημητρόπουλου και της Μαρίας Καραγκούνη, στη 1.50 τη νύχτα της 1ης Ιανουαρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ο υγιέστατος μικρούλης είναι το 3ο παιδί της 18χρονης μαμάς, αφού έχουν προηγηθεί δύο ακόμα κοριτσάκια. Εχει βάρος 2.930 γραμμάρια, γαλάζια μάτια και γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, στον οποίο συνετέλεσαν οι γιατροί Ελευθέριος Ζιώγος και Κώστας Τσέβης.
Λίγες ώρες μετά, στις 9.35 το πρωί της ίδιας μέρας, ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδάκι της Γεωργίας Κουτσογιαννοπούλου και του αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος της "Ε" Νίκου Τσουμπράκου.
Ο πανέμορφος μπέμπης έχει βάρος 3.600 γραμμάρια, ανήσυχο βλέμμα και ήταν πάρα πολύ ήσυχος! Γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, με τη βοήθεια του γιατρού Ανδρέα Πολυδώρου και της μαίας Γεωργίας Μουτεβελή. Το όνομα του μπέμπη που έκλεψε τις καρδιές της "Ε" θα είναι Παναγιώτης - Νικόλας. Η νέα μαμά έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει πως... τα δύσκολα του τοκετού πέρασαν, αλλά ευτυχώς το προσωπάκι του μωρού την έκανε να χαμογελά διαρκώς.
Κορίτσι ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης χθες το πρωί. Πρόκειται για το παιδάκι της Ελβίρας Τομόρι, που γεννήθηκε 3.770 γραμ. με καισαρική τομή από την γιατρό Αναστασία Αλεξανδράκη.
"Θηλυκό" ήταν και το πρώτο κλάμα που ακούστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης χθες στις 5 το πρωί. Ηταν το κοριτσάκι της οικογένειας Vlassi, βάρους 3.200 γραμ. που γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό από το γιατρό Κωνσταντίνο Τούτουνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER