Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 08:48

Δρομολόγια μετ' εμποδίων εξαιτίας της απεργίας στο ΚΤΕΛ

Δρομολόγια μετ' εμποδίων εξαιτίας της απεργίας στο ΚΤΕΛ

Μετ' εμποδίων γίνονταν χθες τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας από την Αθήνα για την Καλαμάτα, αφού οι απεργοί οδηγοί μπλόκαραν στον Κηφισό τα λεωφορεία. Το αποτέλεσμα ήταν τα λεωφορεία να φεύγουν με καθυστέρηση που έφτανε μέχρι και τη μιάμιση ώρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το λεωφορείο των 2.15 που ξεκίνησε από την Αθήνα έφτασε στο ΚΤΕΛ της Καλαμάτας στις 6.30 το απόγευμα, με μία ώρα καθυστέρηση.
Εν τω μεταξύ, το πρωί στον σταθμό του Κηφισού απεργοί οδηγοί έκαναν καθιστική διαμαρτυρία εμποδίζοντας τα λεωφορεία να φύγουν. Ενα από τα λεωφορεία ήταν αυτό που θα έφευγε στις  10.30 για την Καλαμάτα. Είχε φορτώσει επιβάτες και αποσκευές όταν οι απεργοί απέκλεισαν τις εισόδους στον σταθμό του Κηφισού. Ετσι οι επιβάτες αναγκάστηκαν να κατέβουν και να μεταφέρουν τα πράγματά τους έως το πάρκινγκ δίπλα στον σταθμό του Κηφισού, απ' όπου έφευγαν στη συνέχεια όλα τα δρομολόγια.
Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Νικήτα Μπούρα, μας είπε ότι πέρα από τις καθυστερήσεις τα δρομολόγια έγιναν κανονικά, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών στο ΚΤΕΛ είναι και οδηγοί. Να σημειωθεί ότι,  όπως ανέφερε ο Νικ. Μπούρας, εξαιτίας της αναστάτωσης που προκλήθηκε με την απεργία των οδηγών, ο κόσμος φοβήθηκε και δεν ταξίδεψαν όσοι θα ήθελαν. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι  πέρυσι Μ. Πέμπτη έγιναν 40 δρομολόγια από την Αθήνα για την Καλαμάτα ενώ φέτος δεν ξεπέρασαν τα 25.