Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 08:55

Επιθεώρηση έργων στο Κέντρο Υγείας Πύλου

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Πύλου πραγματοποίησε χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, για να δει από κοντά τις εργασίες κτηριακής και ηλεκτρομηχανολογικής αναβάθμισης του Κέντρου.

Το έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ τους τελευταίους μήνες. Είναι προϋπολογισμού 234.000 ευρώ και βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης.
Κατά την επίσκεψη του διοικητή στο Κ.Υ. παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πύλου -Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης μαζί με τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κώστα Βέργο.
Στη συνέχεια ο κ. Μπέζος συναντήθηκε με τον κ. Καφαντάρη στο Δημαρχείο και συζήτησαν θέματα υγείας που αφορούν την περιοχή, όπως: Το θέμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, την κατασκευή των Περιφερειακών Ιατρείων Μεθώνης και Βλαχόπουλου, τις εργασίες αναβάθμισης του Κ.Υ. Πύλου, την κάλυψη των περιφερειακών ιατρείων από ιατρικό προσωπικό.
«Η υγεία είναι υπόθεση όλων μας. Δύο χρόνια τώρα με το δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη έχουμε οικοδομήσει μία στενή και ουσιαστική συνεργασία που τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει  να γίνονται ορατά», δήλωσε ο κ. Μπέζος.
Αργότερα, ο διοικητής του Νοσοκομείου επισκέφθηκε το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών, όπου είχε συνάντηση με το προσωπικό της δομής και ενημερώθηκε για προβλήματα που τους απασχολούν.