Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 09:47

Τελικά ο ελληνοτουρκικός γάμος ήταν... αναπαράσταση

"Αναπαράσταση” του πολιτικού γάμου που είχε ήδη τελεστεί ήταν τελικά ο πολυσυζητημένος ελληνοτουρκικός γάμος μεταξύ της Εντά Πολάτ, κόρης του γνωστού Τούρκου μεγιστάνα Αντνάν Πολάτ και του γόνου ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας και δημιουργού ιστοσελίδων Δημήτρη Γκινοσάτη, στην Costa Navarino. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κανονικός πολιτικός γάμος είχε ήδη πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα στο Καρπενήσι από το δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν συμφοιτητής και συγκάτοικος του γαμπρού στο Πανεπιστήμιο Brown. Ουσιαστικά οι νεόνυμφοι αναπαρέστησαν τον πολιτικό τους γάμο ενώπιον φίλων που βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Costa Navarino, ενώ είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν το νέο ξεκίνημα της ζωής τους σε τρία πάρτι. Η... γαμήλια τελετή πάντως πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του παλιού σπιτιού του πρώην υπουργού Ανδρέα Κοκκέβη, που βρίσκεται πλέον εντός της Costa Navarino. Τον "γάμο" τέλεσε και πάλι ο Κώστας Μπακογιάννης, ζητώντας πάντως για το τυπικό της υπόθεσης την άδεια του δημάρχου Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις από παλιά. Κουμπάρος ήταν ο επίσης φίλος του γαμπρού Δημήτρης Μπαλτογιάννης.

Οσοι πάντως βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Πυλίας έστρεψαν ουκ ολίγες φορές το βλέμμα τους προς τον... ουρανό, στο άκουσμα των αρκετών ελικοπτέρων που κυκλοφορούσαν μεταφέροντας κάποιους από τους επιφανείς καλεσμένους του λαμπερού γάμου.

Οσο για το ενδυματολογικό κομμάτι της τελετής, ιδού τι περιγράφει η “Σίβυλλα” στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Το Βήμα”: 

«Το νυφικό της κατάλευκο, στράπλες, εντυπωσιακό με ένα τεράστιο παραμυθένιο φουρό. "Μοιάζει με πρωταγωνίστρια των περιβόητων τουρκικών σειρών" ψιθύρισε στο αυτί μου η στενή μου φίλη. Ομορφη, ξεχωριστή και συνάμα αθώα, άφησε ένα μικρό δάκρυ να κυλήσει ανάμεσα στις ψεύτικες βλεφαρίδες της Shu Uemura. Δίπλα της ο Δημήτρης, ψηλός, γοητευτικός, με ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι, περίμενε γεμάτος ανυπομονησία να φθάσει η μελαχρινή, μακρυμαλλούσα bride στο πλευρό του».