Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 08:32

Συνεχίζουν τη δράση τους στην Καλαμάτα τα Παιδικά Χωριά SOS

Γράφτηκε από την

Δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη συνεχίζουν να βρίσκονται τα δύο Κέντρα των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα.

“Τώρα περισσότερο από ποτέ, πιστοί στο όραμα και τις αξίες μας”, όπως αναφέρουν οι εθελοντές του, που με κύριο γνώμονα την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων πρόληψης για τη δημόσια υγεία, συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αδιάλειπτα. Στην κατεύθυνση αυτή χρησιμοποιούν όλα τα τεχνολογικά μέσα που έχουν στη διάθεσή τους και τους επιτρέπουν να διατηρήσουν την επαφή, αφού δεν επιτρέπεται η φυσική παρουσία.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ετσι, στο Κέντρο Στήριξη Παιδιού και οικογένειας συνεχίζουν να διεξάγονται κανονικά, εξ αποστάσεως όμως, συνεδρίες συμβουλευτικής, λογοθεραπείας, ψυχολογικής υποστήριξης και μαθησιακής υποστήριξης από ειδική παιδαγωγό.

Για κάθε νέα δράση, οι ωφελούμενοι θα ενημερώνονται από τη σελίδα του Κέντρου. Η γραμματεία του λειτουργεί και εξυπηρετεί τηλεφωνικά, καθημερινές 10 π.μ. – 8.30 μ.μ. και κάθε πρώτο και τρίτο Σάββατο του μήνα 9 π.μ. – 2 μ.μ., στα τηλέφωνα 27210 98660, 6941-660532. Μπορείτε επίσης να στέλνετε τα μηνύματά σας στο email:

soskalamata@sos-villages.gr

 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Στο Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης συνεχίζουν να διεξάγονται συνεδρίες συμβουλευτικής, μαθησιακής στήριξης, εργασιακής συμβουλευτικής και δημιουργικής απασχόλησης, εξ αποστάσεως πάντα, ενώ κάθε νέα δράση ανεβαίνει στη σελίδα του Κέντρου στο Facebook.

Η γραμματεία λειτουργεί και εξυπηρετεί τηλεφωνικά, καθημερινές 9 π.μ. - 5 μ.μ., στο τηλέφωνο 27216 00725, ενώ μπορείτε επίσης να στέλνετε τα μηνύματά σας στο email: sosdaycarekal@sos-villages.gr

Ν.Κ.